Skip to main content

Klantenservice

Heeft u een vraag over deze webshop? Zoekt u informatie over de bestelprocedure van (bijvoorbeeld) ringen of asgedenkartikelen? Op deze pagina vindt u antwoorden op uw vragen. Staat uw vraag of onderwerp er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Retourzendingen

De Nederlandse wet is van toepassing op kopen op afstand. U heeft het recht, als uw aankoop niet bevalt, om binnen 7 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen het pakket retour te sturen. Mits het niet beschadigd is, niet gebruikt is en de verpakking ook niet beschadigd is. Neem voor het retour sturen wel eerst even contact met ons op. Het retour sturen is voor uw eigen rekening.

U hebt de verplichting om bij afleveren onze artikelen te controleren.
Bij beschadiging of niet complete bestelling dient u ons binnen 24 uur in te lichten. Dit kan via mail of telefonisch. Ook kunt U zonder opgaaf van redenen uw pakketje retour zenden binnen 7 dagen, in onze algemene voorwaarden staat welke producten hier voor niet in aanmerking komen, U dient altijd wel eerst contact op te nemen met ons alvorens U tot retournering overgaat. Het artikel moet wel in de originele en ongeopende verpakking zitten en onbeschadigd zijn, ook de verpakking mag niet beschadigd zijn.

De verzendkosten van retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Om er zeker van te zijn kunt u het beste uw pakket aangetekend retour zenden.

Gepersonaliseerde opdrachten, of voor u speciaal gemaakt of besteld worden niet retour genomen.

Ook producten met de vermelding speciaal voor De Jong Gedenk- & Troostwinkel gemaakt/geproduceerd worden niet retour genomen.

Producten welke bestemd zijn voor asbestemming mogen hiervoor niet gebruikt zijn. Indien gebruikt, kunnen wij geen geld terug geven.

Verzend- en leveringsbeleid

Afhalen:
U kunt Uw bestelling afhalen in de showroom. Dit kunt U tijdens het bestelproces aangeven.

Verzending:
Naast onze eigen bezorgdienst (in regio Haaglande e.o.) maken wij gebruik van PostNL voor het verzenden van Uw bestelling. Voor het zoekraken van uw bestelling tijdens verzending met PostNL  is de bezorger aansprakelijk. Let bij het invullen van het bestelformulier op het juiste aflever adres. Zodra uw bestelling wordt afgegeven aan PostNL, krijgt U een e-mail. Zo kunt U dus altijd informeren naar de huidige vervoerstatus van uw bestelling.

Levertijd:
Uw bestelling wordt in principe binnen 1 week verzonden (m.u.v. zaterdag/zondag en/of feestdagen) met PostNL, tenzij anders vermeld in de productomschrijving. Is de verwachte levertijd hoger dan verwacht of meer dan 1 week, wordt er contact met u opgenomen.

Verzendkosten:
- Voor verzending in Nederland en België rekenen wij € 9,95 verzend- en verpakkingskosten
- Bij bestelling boven € 95,00 geen verzendkosten
- Voor verzending buiten Nederland en België kunt u contact met ons opnemen

Levering gemist?
PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Indien u niet thuis bent, zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht u bij de tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij het postkantoor ophalen. U ontvangt dan bericht van de postbode waar u het pakket kunt afhalen. Op het postkantoor kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Binnen 3 weken dient het pakket afgehaald te worden. 

Betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden van betalen:

 • Veilig betalen via IDEAL of Paypal
 • Overboeking
 • Contant bij bestelling in onze showroom
Bestelprocedure voor urnen

Een urn is een gepersonaliseerd product. De urn kan eventueel worden voorzien van een gravure. Daarnaast kunnen wij de urn voor u vullen met de as van de overledene.

De levertijd van een urn is circa 1 week, tenzij anders aangegeven zoals voor de asbeelden! Als u de urn gegraveerd wilt hebben gelden andere leveringstijden.

Wat gebeurt er na mijn bestelling via deze webshop?

 1. U ontvangt een bestelbevestiging per e-mail.
 2. Als u wilt dat wij de urn vullen dan is dat kosteloos, u hoeft dan alleen de as naar ons op te sturen. Wij adviseren dit aangetekend te doen.
 3. Wij kunnen de urn ook bij u thuis vullen, dit kan alleen in de regio Haaglanden, Zoetermeer, Voorburg/Leidschendam e.o.
 4. Als wij de urn gevuld hebben, verzenden wij de urn naar u. tenzij u heeft aangegeven de urn te komen ophalen.
 5. De voortgang van uw bestelling krijgt u steeds per mail.

Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestelprocedure voor as-gedenkartikelen

Een as-gedenkartikel, zoals een sieraad of een object waarin ruimte is voor (een beetje) as, is een gepersonaliseerd product. Het wordt met de uiterste zorg behandeld en geleverd.

De levertijd van een gedenkartikel is tussen de 3 en 6 weken, tenzij als productinformatie anders is aangegeven.

Wat gebeurt er na mijn bestelling via deze webshop?

 1. U ontvangt een bestelbevestiging per e-mail.
 2. Binnen een paar dagen na bestelling ontvangt u per post een speciaal plastic zakje. Dat vult u met een beetje as van de overledene.
 3. Het zakje stuurt u naar ons terug met de bijgeleverde antwoordenvelop. Wij adviseren om dit aangetekend te doen.
 4. Wij vullen het bestelde artikel zorgvuldig met (een beetje) as.
 5. Als het artikel klaar is, verzenden wij het naar u. Tenzij u bij de bestelling heeft aangegeven dat u het zelf wilt komen ophalen. Uiteraard ontvangt u ook het plastic zakje retour met eventueel overgebleven as.
 6. De voortgang van uw bestelling krijgt u steeds per mail.

Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestelprocedure voor ringen

Een (as)-ring, waarin een beetje as kan worden verwerkt, is een gepersonaliseerd product. Het wordt met de uiterste zorg behandeld en geleverd.

De levertijd van een (as)-ring is tussen de 3 en 6 weken, tezij als productinformatie anders is aangegeven.

Wat gebeurt er na mijn bestelling via deze webshop?

 1. U ontvangt een bestelbevestiging per e-mail.Binnen een paar dagen na bestelling ontvangt u per post een speciaal plastic zakje. Dit zakje vult u met een theelepel as van de overledene en u zet uw naam op het zakje.
 2. Het zakje stuurt u naar ons terug via de bijgevoegde antwoordenvelop. Wij adviseren om dit aangetekend te doen.
 3. Het bestelde artikel wordt zorgvuldig met een beetje as gevuld en indien nodig gesoldeerd en gepolijst. (bij een ring)
 4. Als het artikel klaar is, verzenden wij het naar u. Tenzij u bij de bestelling heeft aangegeven dat u het zelf wilt komen afhalen in onze winkel. Uiteraard ontvangt u ook het plastic zakje retour met overgebleven as.
 5. De voortgang van uw bestelling krijgt u steeds per mail.

Heeft u nog vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Over deze webshop

In 2015 zijn wij gestart met de verkoop van gedenk- en troostproducten. Zowel vanuit ons filiaal in Rijswijk als via deze website.
Wij proberen hiermee een zo breed mogelijk assortiment gedenksieraden, assieraden, urnen en andere accessoires te kunnen aanbieden.
De ontwikkelingen op uitvaartgebied wordt nauwlettend in de gaten gehouden, zodat wij u deze kunnen aanbieden op de site.

Assortiment.
U kunt bij ons niet alleen terecht voor diverse modellen urnen, maar ook voor vele andere gedenk- en troostartikelen. Wij vinden het belangrijk aan uw wensen te kunnen voldoen. Daarom bieden wij u een zo breed mogelijk assortiment aan in onze winkel, zodat er altijd iets passends voor u beschikbaar is.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende sierurnen. Zo hebben wij sierurnren van graniet, marmer, keramiek, hout, glas, RVS en brons. Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom wanneer u op zoek bent naar ecologische sierurnen.

Wij bieden aan een ruime collectie sieraden om de as van overledenen in te bewaren. Neemt u gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. U vindt er gegarandeerd sieraden die bij u passen. U kunt de gewenste sieraden voor de as van overledenen online bestellen en betalen. Door te kiezen voor sieraden waarin u de as van overledenen kunt verwerken, draagt u de overleden dierbare altijd met u mee. Wilt u de sieraden voor de as van overledenen liever eerst in het echt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze gedenk- en troostwinkel in Rijswijk. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

U kunt onze artikelen eenvoudig via internet bestellen en betalen door middel van iDeal, of vooruitbetaling. Veel van onze artikelen kunnen wij vanuit onze voorraad leveren, waardoor u er snel over kunt beschikken.